Trendystyle | Fashion | Worden bodysuits de nieuwe crop tops voor 2023?

Worden bodysuits de nieuwe crop tops voor 2023?

Opeens duiken ze in de streetstyle mode tijdens de Fashion Weeks op: bodysuits. Worden bodysuits de nieuwe crop tops voor 2023?

Streetstyle mode 2023
Streetstyle mode 2023. Worden bodysuits de nieuwe crop tops? Foto Charlotte Mesman

Ben je inmiddels gehecht aan je top crop? Show je – ondanks de winterkou – graag een stukje blote buik? Of verheug je je op de lente omdat je dan weer huid kunt gaan showen? Geen paniek! Het blijft een top modetrend voor 2023. Maar onverwacht duikt de bodysuits op in de streetstyle mode. Wie weet, worden de bodysuits de nieuwe crop tops voor 2023?

Bodysuit of crop top? Dit hebben ze gemeen

Het is een modetrend die we niet hebben zien aankomen, maar tijdens de modeweken werd wel duidelijk dat we voor lente en zomer 2023 volop bodysuits gaan zien. En wat voor een bodysuits! Het jaren ’80 model is hot. Dat betekent: hoog opgesneden!

En hiermee stuiten we direct op de gemene deler tussen bodysuits en crop tops: allebei showen ze blote huid. De crop top laat een streepje buik zien, de (hoog opgesneden) bodysuit showt een stukje lies!

Hoe draag je de bodysuit?

Streetstyle mode 2023
Streetstyle mode 2023. Worden bodysuits de nieuwe crop tops? Foto Charlotte Mesman

De hoog opgesneden bodysuit zoals we die nu zien, is gewaagd, dat zijn we met je eens. Sommige influencers droegen ze op een wel heel expliciete manier. Met afgezakte broeken zodat zelfs een stuk bil te zien was. Of als zodanig: een hoogopgesneden bodysuit met blazer en lieslaarzen. Heftig!

Streetstyle mode 2023
Streetstyle mode 2023. Worden bodysuits de nieuwe crop tops? Foto Charlotte Mesman

Maar het kan ook wat ‘netter’ en subtieler. Zo is het supercool om een mooie bodysuit onder een broekpak te dragen en dan kan zo’n klein streepje huid net wél.

Het voordeel van een bodysuit is verder dat zo’n pakje mooi strak om je lijf sluit. Ook als je je laag over laag kleedt, kan dit heel fijn zijn. Zorg dan wel dat je een suit met drukknoopjes te pakken hebt want anders worden bezoekjes aan het toilet een hele heisa.

Bottomline is dus: ja, we gaan weer bodysuits dragen en ze kunnen supercool zijn. Denk bijvoorbeeld ook aan de combi bodysuit plus spijkerbroek. Je kunt het zo sexy (of niet) maken als je zelf wilt.

Klik hier voor modetrends voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE