Trendystyle | Beauty | Kapseltrend: superlange vlechten (maar dit is wél heel ongewoon)

Kapseltrend: superlange vlechten (maar dit is wél heel ongewoon)

Tijdens de afgelopen modeweken spotten we meerdere malen lange vlechten maar dit vlechtkapsel is wel heel ongewoon.

Vlechtkapsel bij de modeshow van Stella McCartney herfst winter 2023 2024
Vlechtkapsel bij de modeshow van Stella McCartney herfst winter 2023 2024. Foto Charlotte Mesman

Tijdens de modeweek voor lente zomer 2023 spotten we verschillende influencers met vlechten die ver over de knieën kwamen. Natuurlijk waren die vlechten niet echt maar het effect was wel supercool, zo’n lange bungelende vlecht achter op je rug.

Het vlechtkapsel met superlange vlecht dat we bij de modeshow van Stella McCartney voor herfst winter 2023 2024 spotten, ging nog een stap verder. De vlecht hing hier niet los maar was als een sjaal meerdere malen om de nek gedraaid en gedrapeerd. Een uniek idee dat we nog nooit gezien hadden!

Vlechtkapsel bij de modeshow van Stella McCartney herfst winter 2023 2024
Vlechtkapsel bij de modeshow van Stella McCartney herfst winter 2023 2024. Foto Charlotte Mesman

Wat de vlecht ook nog eens ‘levensecht’ maakt, is het uiteinde. Het (nep)haar is niet doorgevlochten tot aan het allerlaatste stukje maar eindigt met een lange kwast.

Voor de rest is het kapsel heel eenvoudig. Het heeft een scherpe middenscheiding zoals dat momenteel onder de influencers geliefd is. Verder is het haar strak naar achteren gebracht met gel en laag in de nek vastgezet en samengebonden met de nepvlecht.

Als je zo’n hair look hebt, heb je verder niet meer nodig om te schitteren. Je kunt kiezen voor een klassiek broekpak of een spijkerbroek met T-shirt en blazer.

Ook je make-up heeft maar weinig nodig maar voor een speciale gelegenheid mag je ook spelen met smokey eyes en een paar glittertjes in de ooghoeken zoals onze influencer dat voor de show van Stella McCartney deed.

Bekijk de foto’s maar eens en laat je inspireren.

Klik hier voor haartrends voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE