Trendystyle | Fashion | Deze pittige spijkerbroeken spotten wij in de streetstyle mode

Deze pittige spijkerbroeken spotten wij in de streetstyle mode

Houd jij wel van een pittig spijkerbroekje? Dan zijn wij benieuwd wat jij vindt van deze spijkerbroeken in de streetstyle mode 2023.

Spijkerbroeken lente zomer 2023
Deze pittige spijkerbroeken spotten wij in de streetstyle mode 2023

We hebben het al eerder gezegd: dit seizoen kunnen we niet om het spijkergoed heen. Denim is een huge trend, groter nog andere jaren. Hopelijk vind jij deze modetrend net zo cool als als wij want we zullen deze lente nog vaak met verhalen over denim bij je aankomen.

Spijkerbroeken lente zomer 2023
Deze pittige spijkerbroeken spotten wij in de streetstyle mode 2023

Een van de hotste spijkergoed items is de lange spijkerrok. Die heb je vast al in de modecollecties zien hangen en ook al zien dragen. Vorig jaar kwam dit kledingstuk al om de hoek kijken maar voor lente zomer 2023 is het een must.

Dat neemt niet weg dat we geen spijkerbroeken gaan dragen. Integendeel! En die spijkerbroeken zijn ook nog een supercool. Wijd en oversized is nog altijd dé trend. Maar daarnaast zien we allerlei originele modellen met creatieve details. Spijkerbroeken met patchwork, met opgestikte fonkelende steentjes maar ook spijkerbroeken met wel heel bijzondere designs.

Jeans lente zomer 2023
Deze pittige jeans spotten wij in de streetstyle mode 2023

Hiermee komen we bij de spijkerbroeken die we in de streetstyle mode bij Stella McCartney zagen (en die dus ook van dit modelabel zijn). Het gaat om wijde spijkerbroeken met een – zoals dat heet – low slung waist en ingezette stukken die wel voor een heel naughty vormgeving zorgen die een wel heel spannend accent legt 🙂

Spijkerbroeken lente zomer 2023
Deze pittige spijkerbroeken spotten wij in de streetstyle mode 2023

De ingezette stukken komen in leer of in een andere kleuren spijkergoed. De lage taille maakte deze broeken extra stoer. Stella showde deze statement jeans met een simpele witte overhemdblouse. Ook de influencers houden het op vrij klassieke combinaties zoals de spijkerbroek met witte top en trench coat.

Maar terug naar de spijkerbroek. Kom je zoiets in de modecollecties voor lente zomer 2023 tegen dan weet je dus uit wiens koker dit komt. Zie jij jezelf erin rondlopen? Wij (misschien) wel, op een zomerfestival bijvoorbeeld 🙂

Klik hier voor modetrends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE