Trendystyle | Fashion | Lente in zicht! Leuk je outfit en make-up op met de nieuwste modekleuren

Lente in zicht! Leuk je outfit en make-up op met de nieuwste modekleuren

Koud of niet, de lente komt eraan. Leuk je outfit en make-up op met de nieuwste modekleuren voor voorjaar 2023.

Nieuwe modekleuren voor voorjaar 2023
Nieuwe modekleuren voor voorjaar 2023. Foto Charlotte Mesman

Of je nu je gebruikelijke spijkerbroek met trui draagt of al overgestapt bent op een lichtere broek en top met lente flair, vergeet niet om er wat vrolijke accenten in de nieuwste modekleuren voor voorjaar 2023 bij te halen. Dat kan heel eenvoudig: met oogmake-up in een vrolijke kleur en een up-to-date mode accessoire. Laat je inspireren door onze streetstyle foto’s.

Een mode accessoire in de nieuwste modekleuren

Nieuwe modekleuren voor voorjaar 2023
Nieuwe modekleuren voor voorjaar 2023. Op deze streetstyle foto Emili Sindlev. Foto Charlotte Mesman

Laten we het met mode accessoire beginnen. Onze inspiratie bron van vandaag is de nieuwe modecollectie voor lente zomer 2023 van het Italiaanse modehuis Fendi. De basis in deze collectie zijn zachte en gedekte kleuren in glansmaterialen. Dat rustige kleurenpalet wordt opgeleukt met vrolijke kleuraccenten in het fris neon groen, diep lavendelblauw en koraalrood.

Dat is iets waar je zelf nu al mee aan de slag kunt. Kleed je in gedekte kleuren – beige, poedertinten, bleekroze – en haal er een felle kleur bij. Zo’n frisse neon groene tint bijvoorbeeld. Misschien heb je nog iets in de kast in deze kleur. Of misschien loop je tegen zoiets aan in een boetiek of bij een modeketen. Een tas, een mini-bag, een paar schoenen of misschien wel (plastic) sandalen die je met sokken draagt. Een kleine kleurhint in neon groen maakt je outfit in één klap up-to-date en spring proof.

Oogmake-up in kleur

Betrek je oogmake-up bij je outfit door de kleur van je oogschaduw of eyeliner te linken aan je mode accessoire in kleur. Zo koos influencer Emili Sindlev, gekleed in een lichtgrijze broek met een zijden lentejack in het beige, voor een neon groene / groenblauwe oogmake-up.

Deze look is gemakkelijk na te doen. Op de bovenste oogleden breng je neon groene oogschaduw aan en onder je ogen een vleugje groenblauw. Dat kan oogschaduw of een oogpotlood zijn. De rest maak je af met héél véél mascara. Check de nieuwste oogmake-up trends voor lente zomer 2023. Blauw is hot!

Bekijk onze streetstyle foto’s maar eens en geef jouw modelook een vleug lente en kleur mee.

Klik hier voor modetrends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE