Trendystyle | Beauty | Streetstyle ideeën. Zo krijg je die influencer look

Streetstyle ideeën. Zo krijg je die influencer look

Hoe krijg je die influencer look? We ontleden de gemiddelde influencer look en brengen hun succesformule in kaart.

Streetstyle ideeën. Zo creëer je die influencer look
Streetstyle ideeën. Zo krijg je die influencer look – Foto Charlotte Mesman

Als je de streetstyle foto’s van de Fashion Weeks bekijkt, haal je de influencers er zo uit. Wat maakt ze tot streetstyle sterren? Dit is (volgens ons) de formule van een gevierde influencer look.

Felle kleuren

Streetstyle ideeën. Zo creëer je die influencer look
Streetstyle ideeën. Zo creëer je die influencer look – Foto Charlotte Mesman

Eén van de meest effectieve trucs om een influencer look te creëren, is het gebruik van felle kleuren. Als je je van top tot teen in dezelfde kleur kleedt, kan het niet misgaan. Ton sur ton is een top modetrend voor lente zomer 2023 maar het is ook een veilige manier van kleden. Succes verzekerd.

Statement mode accessoires

Heb je eenmaal een goede basis – een broekpak, een total denim look – dan ga je de look aankleden. Dat doe je met een paar (niet teveel) goed gekozen accessoires. Statement bijous doen het altijd erg goed. Ook ear stacking – meerdere oorbellen in één oor – is erg populair onder de influencers. Kies voor duur uitziende fonkelende knopjes. Een chique zonnebril met een brandnaam is ook effectief. Kies je tas met zorg. Hetzelfde geldt voor je schoenen. Sandaaltjes met hakken zijn perfect voor zomerse dagen, maar ook hoge boots of stoere enkellaarsjes. Als het maar karakter heeft.

Duur en brandnieuw

Wat je ook draagt, het moet er duur en vooral ook brandnieuw uitzien (dat betekent niet dat het dat ook moet zijn!). Goed wassen en strijken, geen vlekken, geen afgetrapte schoenen en vooral ook een goede pasvorm. Het succes van je look zit ‘m in de details.

Gelikte hair look

Streetstyle ideeën. Zo creëer je die influencer look
Streetstyle ideeën. Zo krijg je die influencer look – Foto Charlotte Mesman

Ook je hair look moet picobello zijn. Dat is meteen de reden waarom influencers hun haar graag glad en strak om hun hoofd naar achteren brengen en het daar in een knot vastzetten. Zo zien ze er altijd chic en geordend uit.

Perfecte make-up

Streetstyle ideeën. Zo creëer je die influencer look
Streetstyle ideeën. Zo creëer je die influencer look – Foto Charlotte Mesman

Tot slot vraagt ook je make-up om de nodige aandacht. Lak je nagels zorgvuldig in een naturel tint of een kleur die aangenaam contrasteert met de kleur van je outfit. Ook je wenkbrauwen zijn erg belangrijk. Influencers zweren nog steeds bij gelamineerde wenkbrauwen vanwege de instant perfecte look. Als je dan toch bij de brow bar bent, kun je net zo goed ook voor lash extensions gaan voor een ultieme influencer look.

Meestal houden de influencers de oogmake-up rustig. Vaak is een eyeliner al genoeg. Het contouren van de gelaatstrekken en de mond zijn ook aandachtspunten. Gebruik gloss om je lippen te plumpen.

That’s it! Een heleboel, zeg je. Gelijk heb je, maar dan heb je ook wel een look!

Klik hier voor streetstyle mode op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE