Trendystyle | Fashion | Streetstyle mode 2023. Lang leve de jaren ’90!

Streetstyle mode 2023. Lang leve de jaren ’90!

De jaren ’90 blijven de streetstyle mode voor 2023 beïnvloeden. Zo creëer je die coole VIP incognito mode look.

Streetstyle mode 2023
Streetstyle mode 2023. Gilda Ambrosio bij Ferragamo. Foto Charlotte Mesman

Je weet het inmiddels: de jaren ’90 zijn hot. Ook in de modetrends en streetstyle voor 2023 komen we weer volop hints naar Y2K (eind jaren ’90, begin ’00) tegen. Influencer Gilda Ambrosio gaat ervoor. Wij spotten de stijlvolle Italiaanse bij Ferragamo in zo’n supercoole VIP incognito look in jaren ’90 stijl. Laten we er even doorheen lopen.

Vintage shirt

Streetstyle mode 2023
Streetstyle mode 2023. Gilda Ambrosio bij Ferragamo. Foto Charlotte Mesman

De basis van deze look is het vintage jaren ’90 shirt van Third Rail. Deze shirts zijn tegenwoordig – net zoals veel andere items uit de Y2K – weer helemaal cool. Dus heb je er nog ergens eentje? Dragen dan! Een goed alternatief is een band T-shirt of hoodie.

Blote benen

Een oversize top – of het nu een Third Rail shirt, een hoodie of een grote wintertrui – met blote benen en chunky shoes of laarzen blijft een toplook. Misschien nog te koud voor nu maar het voorjaar zal toch eens komen!

Streetstyle mode 2023
Streetstyle mode 2023. Gilda Ambrosio bij Ferragamo. Foto Charlotte Mesman

Chunky schoenen

Mocassins met zware zolen, cowboy boots, chunky sneakers. Blote benen met iets ‘chunkies’ aan je voeten is en blijft supercool. Gilda koos voor zwarte mocassins met witte sokken. Dit een super modetrend voor 2023. Nog cooler: sportsokken tot halverwege de kuit! Hiermee komen we alweer in de buurt van de jaren ’80.

Baseball pet en zonnebril

Die echte incognito look krijg je pas als je je casual look afmaakt met baseball pet en zonnebril. Het is dé succesformule voor de casual glam look van VIPs als Bella Hadid en Kendall Jenner. En wat zij kunnen, kan jij ook! Want wie heeft er nu niet een baseball pet en een zonnebril!

Klik hier voor streetstyle mode 2023 voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE