Trendystyle | Beauty | Update je hair look met hippe haar accessoires

Update je hair look met hippe haar accessoires

Zin in een nieuwe hair look maar geen haar op je hoofd die over piekert over een knipbeurt? Experimenteer met haar accessoires.

Olivia Palermo haartrends zomer 2023 - Photo ADVERSUS
Olivia Palermo haartrends zomer 2023 – Photo ADVERSUS

Er komt altijd een moment waarop je naar een nieuwe hair look verlangt. Maar niet altijd heb je zin om de schaar in je haar te laten zetten. Misschien heb je tijden gespaard voor die lange lokken. Of misschien heb je geen tijd om naar de kapper te gaan. Misschien kun je het simpelweg even niet opbrengen om in de kapperstoel plaats te nemen. Op dit soort momenten moet je het hebben van je haar styling én haar accessoires.

Tijdens de Fashion Weeks doen we altijd enorm veel leuke maar op praktische haarideeën op waar je de show mee kunt stelen (en waar geen schaar aan te pas komt). Je kunt er je alledaagse look mee opleuken maar ze zijn ook super voor een speciale gelegenheid.

De hair look van Olivia Palermo: véél haar accessoires

Olivia Palermo haartrends zomer 2023 - Photo ADVERSUS
Olivia Palermo haartrends zomer 2023 – Photo ADVERSUS

Neem nu de look van top influencer Olivia Palermo. Wij spotten haar bij de modeshow van Giambattista Valli in Parijs met een veelvoud aan haar accessoires in glamour stijl. Strass, parels, een strik.

Het kapsel en de haar styling

Laten we Olivia’s hair look even onder de loep nemen. De basis is een opsteekkapsel waarbij het haar netjes naar achteren is gebracht en hoog op het hoofd in een paardenstaart is vastgezet. Op die staart is dan weer de krultang losgelaten zodat alles er heel gelikt uitziet. Rond het gezicht zijn wat lokken losgetrokken voor een face framing effect dat de gezichtstrekken verzacht.

De haar accessoires

En verder is het een kwestie van gewoon véél accessoires. Ga aan de haal met haarbanden en diademen. Voor een glamour look kies je exemplaren met strass steentjes of parels. Ze zijn tegenwoordig overal te vinden.

De look wordt nog eens extra geraffineerd door de zwartsatijnen strikken. Haarstrikken in het satijn of fluweel zijn overigens een enorme haartrend voor 2023. Ze geven je een instant Chanel look. Bij Olivia haakt de zwarte haarstrik nog eens aan bij de zwarte strik op haar jasje.

Last but not least mag je er ook nog eens een opvallend paar lange oorbellen tegenaan gooien. Ook hier mag je weer gul zijn met parels en fonkelende steentjes voor het ultieme glamour idee.

Bekijk onze streetstyle foto’s maar eens en experimenteer dan zelf met deze coole look.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE